legs-waxing1-e1423775827312

VOKSBEHANDLING

EN EFFEKTIV METODE, DER EFTERLADER DIN HUD GLAT OG SILKEBLØD

Voksbehandling

Leder du efter en skånsom og effektiv voksbehandling / hårfjerning  som fjerner uønsket hårvækst i ansigtet og på resten af kroppen. Vi har stor erfaring med at udføre alle typer voksbehandling og med Lycon Wax hårfjerning er det næsten smertefrit da Lycon ikke hænger fast i huden, den er mildere og giver derfor mindre smerte og hud irritation. Der er længere holdbarhed og bedre hårreduktion. Du forlader klinikken med en glat, lækker, ren og hårfri hud.

Lycon Wax er specielt udviklet af den fineste naturlige harpiks og bivoks. Det er en meget mild voks, der fungere selv på den sensitive hud. Den er designet til at kunne fjerne hår helt ned til 2 mm. Men vi anbefaler at hårene ca. 5 mm eller mere specielt hvis det er første gang, for at man får det bedste resultat, som også holder.

Voksmetoden er en effektiv metode, der efterlader huden glat og silkeblød. Behandlingen holder 4-6 uger inden hårene har fuld længde igen (ca. 5. mm.). Inden du møder op til en voksbehandling, bør du sikre dig, at ALLE hårene er min. 5mm. Hvis hårene er længere end 1 cm. når det gælder intim voksbehandling, anbefaler vi, at du klipper eller trimmer dem hjemmefra, inden din voksbehandling. På denne måde opnår vi det bedste resultat.

Vælg Lycon hvis… 

 • Du har sensitiv hud eller før har reageret på alm. voks
 • Du ønsker et holdbart resultat
 • Du synes alm. voks er smertefuldt
 • NICE TO KNOW

  • Vi ønsker at opretholde en god hygiejne i klinikken og ved vores behandlinger. Derfor forventer i også at kunderne gør det samme.
 • NEED TO KNOW

   • Ved smitsom sydom som herpes eller fod/svamp, behandles der ikke, grundet smittefare.
 • AFBUDSPOLITIK

   • Er du forhindret i at komme til den aftalte tid, bedes du venligst aflyse personligt senest 24 timer før på telefon på 50824049, eller via online booking.
   • Ved afbud senere end 24 timer beregnes fuld pris!

Priser på VOKSBEHANDLING

Øjenbryn 125,-
Overlæbe  70,-
Kinder 120,-
Hage  120,-
Armhuler 155,-
Arme (Halve) 295,-
Hele arme 395,-
Mave 245,-
Lår 295,-
Hele ben 395,-


Spar tid og penge med et klippekort!

Vi har gjort det nemt og besparende for dig. Får du hver måned fast foretaget voksbehandling kan du spare penge ved at købe et klippekort.
Eksempelvis 10 x voks armhuler – betal for 9. Du betaler bare én gang og skal derfor ikke tænke på betaling ved de efterfølgende behandlinger.
Klippekort kan købes til alle behandlinger, 10 eller 5 klip. Nemt og billigt!!
Klippekort kan ikke bruges sammen andre rabat ordninger.