• Intensiv rynke reducering

  GENETISK ÆLDNING

 • Opstramning og fugt

  HORMONEL ÆLDNING

Anti-Aging

Kvinders hud er mere udsat for ældningstegn end mænds, da kvindens hud er tyndere og ikke så olie/fugtberiget som mandens. Moden hud kræver særlig pleje, en rigtig god rensecreme og specielle anti-age cremer, olier eller serum som f.eks. tilfører den modne hud fugt og andre genopbyggende processer. Husk at med alderen kræver huden ekstra pasning, da huden mister sin evne til at regenerere.

Anti-aging Cell Refill

Ønsker du en drastisk reducering af synligheden af linjer og rynker, så er det denne effektive Anti-Aging Ansigtsbehandling der skal til! Linjer og rynker reduceres med effektive eksfolierende ingredienser, mens fugtgivende ingredienser booster huden, så den føles gennemfugtet- også længe efter behandlingen. Hudens struktur forbedres og fremstår med en frisk glød.

Vælg denne behandling hvis huden har én eller flere af følgende synlige tegn:

     • Genetisk ældet hud
     • Fine linjer og rynker
     • Trist hud

Ekstra dybderens 15. min. kr. 95,- 

*Denne behandling er inkl. ansigts og -nakkemassage

(60. MIN.) DKK 695,-

Anti-aging – Cell Lift

Ønsker du en synlig opstrammende effekt af din hud, så anbefaler vi vores Cell Lift anti-aging behandling. Takket være produkternes specielle konsistens er den også velegnet til sensitiv hud. Mandel lift kompleks virker opstrammende på huden og får linjer og rynker til at forsvinde. En fin film på huden vil bevirke at der opnås en øjeblikkelig lifting effekt, linjer og rynker minimeres. Det virker som et korset for huden.
Phyto Cell Essence er udvundet fra vild æble blomst og aktiverer regenerationen af cellerne. Huden bliver fastere og ser øjeblikkeligt yngre og mere frisk ud.
Olien fra Marula frugten er meget rig på vitamin C (8 gange mere end appelsin) dette styrker hudens immun system og collagen syntese.

Vælg denne behandling hvis huden har én eller flere af følgende synlige tegn:

       • Genetisk ældning
       • Fine linjer, rynker, furer
       • Slap hud

Ekstra dybderens 15. min. kr. 95,-

*Denne behandling er inkl. ansigts og -nakkemassage

(60. MIN.) DKK 695,-