• Acne Complex®

  TIL UREN HUD

  Book tid
 • Anti-Aging Acne Complex®

  TIL MODEN HUD MED
  URENHEDER

  Book tid
 • Dybderens

  Skinnende T-zone og tilstoppede
  porer

  Book tid

UREN HUD

Akne hud også kaldet problemhud kendetegnes typisk ved urenheder og fedtet hud med filipenser/bumser. Akne er den mest almindelige hudsygdom, og stort set alle udvikler på et tidspunkt i livet akne i en eller anden grad. Hvis en talgkirtels udførselsgang tilstoppes, ses dette som en lille sort prik. I samme udførselsgang findes bakterier, som herved spærres inde, hvorpå der opstår en betændelse i en eller flere af hudens talgkirtler. Akne kan ramme begge køn omkring puberteten dog oftere drenge. Man skelner mellem fedttør akne og fedtet akne.

Phyris Akne behandling

Denne akne ansigtsbehandling er designet til at reducere udbrud og forbedre hudens klarhed, samtidig med at den lindrer og heler hudirritationer. Denne professionelle behandling eksfolierer med frugtenzymer, som får tilstoppede porer til at åbne sig, uden huden bliver irriteret. Behandlingen kan laves på alle former for acne/uren hud. Er også ideel til udbrud på ryg og décolleté (bryst).

Vælg denne behandling hvis huden har én eller flere af følgende synlige tegn:

   • Overskydende talg og fedtet hud
   • Urenheder
   • Tilstoppede porer

Ekstra dybderens 15. min. kr. 95,- 

*Denne behandling er inkl. ansigts og -nakkemassage

(60. MIN.) DKK 650,-

Phyris Anti-Aging akne complex

Bekæmp urenheder og alderstegn i én og samme behandling. Denne behandling reducerer udbrud og efterlader samtidig huden gennemfugtet. Se et hurtigt resultat med denne dobbeltvirkende ansigtsbehandling, som renser tilstoppede porer, beroliger rødme, eksfolierer døde hudceller samt udvisker fine linier og rynker.

Vælg denne behandling hvis huden har én eller flere af følgende synlige tegn:

   • Urenheder og tilstoppede porer
   • Fine linier og rynker
   • Ujævn struktur

Ekstra dybderens 15. min. kr. 90,-

*Denne behandling er inkl. ansigts og -nakkemassage

(60. MIN.) DKK 595,-

Silkpeel diamantslibning

Silkpeel dermolissage er en behandling der indebærer en skånsom slibning af hudens øverste lag. Alt imens den hud bliver slebet af fine diamanter, bliver der tilført et aktivt koncentreret produkt til din hud. Med denne behandling kan langt de fleste hudproblemer nemt og smertefrit minimeres, og i de fleste tilfælde, helt afhjælpes.
Synlige resultater opnås allerede efter første behandling. Din hud vil føles glat, frisk og ikke mindst se væsentligt yngre ud. Hudlæger fra Stanford University i Californien USA, har dokumenteret den dybdegående virkning af det aktive koncentrerede produkt der er tilført huden og den vedvarende forbedring der sker af huden. Apparatet er i udgangspunktet udviklet til at behandle næsten alle former for hudsygdomme og –tilstande. Anbefalingen for at opnå det bedste resultat er 6-8 behandlinger, dette efterfølges af regelmæssige opfølgningsbehandlinger, så ofte som du har behov for det..

Vælg denne behandling hvis huden har én eller flere af følgende synlige tegn:

      • Urenheder og overskydende talg
      • Rossacea, tør hud, pigmentforandringer
      • Rynker og fine linjer

Ansigts og -nakkemassage tillæg 125,-

(45 MIN.) DKK 650,-